perjantai 2. marraskuuta 2012

Rasvahappoja ja viiksiä

Keskiviikkoisen dyykkaureissun tulokset olivat pienoinen pettymys siihen nähden, että silloin tosiaan koettiin tämä marraskuuhun siirtyminen eli odotukset löydöistä olivat korkealla. Ei silti, ruokaa löytyi yksipuolisesti, mutta runsaasti kuitenkin! Ei ole loppumassa lasagnet taas hetkeen. Maksalaatikkoa olisi saanut löytyä saman verran, ja vielä tuota rusinatonta versiota, NAM!

Lisäksi löytyi jotain todella arvokastakin. Möllerin omega-3 rasvahappokapseleita piparmintun makuisina! Ja vielä viisi pakkausta, joiden arvo kaupan hyllyssä on á 16€. Niiden löytyminen nostatti "potin" arvoa huomattavasti, ja taisipa nousta arvokkaimmaksi löydökseni jota kaupan roskiksesta olen ikinä löytänyt :3

Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~105€Eilisellä reissulla löytyi jotain kaverille annettavaa, itse kun en koiraa omista. Tee ja vesirinkelit puolestaan kyllä menvät alas hyvällä halulla, kurkku samaten.

Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~24€Koiratuotteiden hintoja en tiedä, mutta veikkaisin että maksoivat n. 2,5€ pussilta. Kommentoida saa jos meni täysin metsiin arvaus. Onneksi tuli käytyä myös toisilla roskiksilla, sillä myös leipäpuoli on nyt kunnossa :3

Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~10€Siirrytäämpä toiseen, todella ajankohtaiseen aiheeseen. Kuukausi on vaihtunut marraskuuhun, eli englanniksi novemberiin. Aika siis jättää nenänalusta ajamatta kuukauteen; puhutaan siis Movemberista! Lyhyesti selitettynä kyse on siis kampanjasta, jonka tarkoituksena on herättää mielenkiintoa ja kerätä kipeästi tarvittavaa rahaa, jolla lisätään tietoutta miesten terveyteen liittyvissä asioissa, eli rahoitetaan mm. eturauhassyöpätutkimuksia. Ole sinäkin Mo Bro (tai miksei myös Sista) ja osallistu!

Movemberin Suomenkieliset sivut
Movemberin Facebook-sivu


1 kommentti: