torstai 30. elokuuta 2012

Hullua valvomista

Tulipahan käytyä jostain syystä nyt kahtena iltana peräjälkeen dyykkaamassa. Yleensä pidän vähintään päivän tauon reissujen välillä, mutta nyt teki jostain syystä mieli heti perään taas käydä vähän penkomassa.

Varmaan se on tämä blogi, antaa aihetta ja innostusta lähteä öisin käymään pihalla kiipeilemässä useammin kuin normaalisti.

Ei kannata kuitenkaan varautua näin tiuhaan päivitystahtiin jatkossa, menee aina hirveästi valvomisen puolelle tämä elämä jos käy dyykkaamassa joka päivä ja se sitten näkyy seuraavassa työpäivässä. Kahvia menee ja työtahti on hieman alhainen varsinkin aamusta.

Tänä iltana täytyy juhlistaa kahta riemunaihetta! Loppuviikosta olen muuttamassa uuteen kämppään jossa on oikeasti hyvänkokoinen pakastin! Tähän hetkeen asti olen joutunut selviämään niin sanotulla dyykkaajan painajaisella, josta kuva alla.

Tuonne ei todellakaan paljoa mahdu, ja kun reissuilla löytää joskus paljon esimerkiksi lihaa, niin suurin osa jää ottamatta mukaan juurikin pienen säilytystilan takia.

Toinen juhlistuksen arvoinen asia on se, että pääsin ensimmäistä kertaa ilmaan minkäänlaista apua, eli ilman kaveria tai mitään minkä päältä kiivetä, tuon erään aidan yli, jota kautta aina kuljen vakiopaikalleni. Tässä tulee ilmeisesti aivan oikeasti ketteräksi! Aita on kuitenkin lähemmäs, ellei ylikin, kolme metriä korkea.

Vaan jatketaanpa illan löytöihin.
    Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~14€

Tuli vielä mieleen, että maistuukohan pikkulinnuille kuinka hyvin kurpitsansiemenet? Otin pari pussia ihan vain ruokkimistarkoituksissa mukaani, linnut on niin mukavaa katseltavaa :3

18 kommenttia:

 1. Tuossahan sitä on jo ihan kunnon settiä

  Itsellä iski tänä iltana pettymys, mukaan tarttui vain marjaviineri ja leipää sorsille, liha/eines tuotteita edusti vain 5 pakettia lähes ruskean väristä makkaraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että oli makkarat siellä ehtineet mennä pilalle. Omat ovat tällä hetkellä vielä uunissa tulossa, mutta kohta on iltapalaa tarjolla :)
   Itse en ole harmikseni löytänyt pitkään aikaan leipää, en edes vanhentunutta! Kai leipä sitten menee niin viimeistä myöten kaupaksi. Sorsia olisi kyllä mukava itsekin taas pitkästä aikaa ruokkia :3

   Poista
 2. Viihdyttävä blogi 5/5

  VastaaPoista
 3. Joo elikkäs voisitko poistaa blogisi? Onhan se varmasti hienoa olla köyhä rotta mutta pitääkö siitä vielä blogia pitää, ajattele lukijoitasi! Olisiko se sitten hienoa kun kenties joku lapsi menee syömään kaupan saastaisesta roskasäiliöstä ja kuolee saamaansa tautiin. Vastuutonta toimintaa sanon minä, kas kun et huumeita suosittele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen lukee ja ottaa mallia ihan oman mielensä mukaan. Vaikka sinua Kyllikki-50v pelottaakin, että lapsenlapsesi kuolevatkin tämän blogin netissäolon takia pian pilaantuneeseen ruokaan, kannattaa ehkä miettiä uudestaan. Eiköhän ne teidän adhd jälkeläiset kuole ennemmin katolta alas hyppäämällä koska ekstriim tuutsonitkin teki niin.
   Ja kyllä, viimeistä käyttöpäiväänsä lähestyvät ruoat kannattaa rinnastaa huumeisiin!

   Poista
 4. Itse en roskia syö, jos ei ole hengestä kiinni. Kävisit sinäkin töissä niin voisit ostaa vähän hienompiakin ruokia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn töissä, mutta erittäin pienellä palkalla. Ei olisi varaa hienompiin ruokiin jos en dyykkaisi. Nyt kun saan ilmaiseksi kaiken normaalin niin jää varaa kaikkeen muuhun, esimerkiksi siihen hienompaan ruokaan.

   Poista
 5. Oletko koskaan löytänyt alkoholia tai tupakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse ikinä löytänyt. Tuttu kerran löysi jonkin lidlin roskiksista niitä nobelaner-oluita, mutta eipä muuta ole tullut eteen. Tupakkia varsinkaan harvemmin näkee roskiksissa, kun niitä säilytetään kaupoissa sillä tavalla että pakkaukset eivät vahingoitu ja niitä ei senkään takia heitetä pois. Eivätkä ilmeisesti muutenkaan vanhennu kovin nopeaa, ja ostotahti on hurja.

   Poista
 6. Vääryys on tapahtunut. Dyykkarit.net on poistunut internetistä.

  Tuli monesti vesi kielellä katseltua saaliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityin itsekin kyseiselle sivustolle n. kuukautta ennen kuin lopettivat toiminnan. Sähköpostiin tuli sitten yhtenä päivänä viesti, jossa kerrottiin että lopettavat toiminnan koska foorumilla oli yhtä paljon elämää kuin tyhjässä haudassa.

   Voithan tästä lähtien seurata tätä blogia, tarkoituksena olisi välillä postata jotain vedet kielelle kihauttavia kuviakin kokkaamistani ruoista kunhan saan muutaman hienomman aterian väsättyä kokoon :3 ja dyykkausruuista valmistettuja aterioita tietenkin!

   Poista
 7. Juuh elikkäs, älä nyt noita siemeniä pikkulinnuille syötä. Vaikuttais olevan aika vahvasti suolattuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh elikkäs huomasin tuossa itsekin :D ei yöllä tullut yöllä ajateltua muutakuin että jaa jotakin siemeniä, linnuille siis.

   Poista
 8. Olen hurja ja alan ensimmäiseksi, julkiseksi lukijaksesi. Ei ole tullut dyykkausta ikinä koitettua, mutta nyt aiheesta taas lueskeltuani, aloin jo miettimään kotipaikkakunnalta sopivia paikkoja. :3
  Se minua kiinnostaisi, että millä todennäköisyydellä löytää edes jotain syötävää, tai tärppääkö melkeenpä jokaisesta roskiksesta, johon vain pääsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, eka julkinen lukija! :3 tervetulloo.
   Ja kysymykseesi: Melkein jokaisesta paikasta löytyy joka päivä jotain syötävää. Onhan niitä harvoja päiviä että mikään ei mene "vanhaksi" tai niitä, että kaikki ostetaan viimeistä myöten, mutta aika epätodennäköistä että tätä tapahtuisi usein. Eli suurin piirtein aina löytää jotakin.

   Poista
 9. Hienoa huomata että joku uskaltaa pitää blogia aiheesta jota moni tuntuu vieroksuvan kuin ruttoa :)! Mitenkä kauan olet jo käynyt dyykkailemassa ja osaisitko arvioida mikä on ollut arvokkain saalis jonka olet poiminut mukaasi?

  ps. aion pistää sivuston ylös ja seurata jatkossakin blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä ihan hirveesti kuitenkaan uskaltamista ole, kun en mä mitään tunnisteita itestä tänne laita.

   Niinkuin tossa mun esittelytekstissä kerron, niin suurin piirtein vuoden olen dyykkaillut silleen ruoan perässä, mutta joskus nuorempana tuli käytyä uunoilemassa roskiksilla ihan huvikseen, herkkujen ja seikkailumielen perässä varmaan :)

   Arvokkain saalis on varmaan ollut joskus kun on löytynyt kaikkea eri lihaa ihan pakkasen täydeltä, ja kavereille asti. Arvo on lähennellyt varmasti jotain neljää-viittä kymppiä. Mukavin saalis on kumminkin aina se, että kaiken syötävän lisäksi löytää herkkuja :3

   Joo ja tosiaan jatkahan lueskelua! Tässä piakkoin tulee uutta.

   Poista