sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Erilaisia löytöjä


Dyykkaus palasi taas kuvioihin. En yksinkertaisesti jaksanut pariin iltaan valvoa myöhään muutosta aiheutuvan väsymyksen vuoksi, mutta nyt alkaa kaikki olla siltä osin valmista ja tänään jaksoi taas käydä tsekkailemassa roskiksia. Kyllä kannatti!

Käydäämpä nyt ensin harmittavat asiat pois alta. Alla oleva kuva liittyy erittäin vahvasti.
     Arvo kaupan hyllyllä OLISI ollut reilusti yli 30€

Näitä avattuja paketteja löytyi reilusti yli kymmenen, eli olisi ollut pakkaseen täytettä vähintään pariksi viikoksi. Toinen mihin olisi myös jäänyt enemmän täytettä kun ei olisi lihaa tarvinnut ostaa pitkään aikaan olisi ollut tietysti lompakkoni. Mutta ei kun ei. Kaupan täteistä on ilmeisesti niin kiva leikkiä Zorroa sillä niiden pienellä veitsellä jonka työpaikka avokätisesti ojentaa heille työsuhde-etuutena. Sairasta.

Onneksi muuten onnisti ihan mukavasti.

Ravintoarvollisesti oli taas aika heikonlaiset löydöt kun lihaa ei tullut sitten otettua matkaan yhtään, mutta kaikenlaista muuta kyllä löytyi.
     Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~18€
Eli kuten kuvasta näkyy, herkutteluksihan tämä taas menee. Hasselpähkinöitä ja donitseja, nom. Proteiinisaanti on turvattu kananmunilla muutamaksi päiväksi, ja urheilemaan lähtiessä nuo HartSportit on aivan tajuttoman hyviä.

Tänään tuli löydettyä kuitenkin jotain muutakin kuin ruokaa.

En nimittäin ole koskaan ennen käynyt oman taloyhtiön roskakatoksessa dyykkaamassa, ja tietenkin se on ollut suuri virhe, jos löydöt olisivat aina olleet tätä luokkaa.
Tosi outoa että jotkut heittävät akkareita pois. Kumminkin aika kalliita lehtiä kerran luettavaksi, ja muutenkin ainakin minulla on ollut sellainen oletus, että kaikki jotka lehteä tilaavat lyövät ne vähintään johonkin kaappiin pölyttymään jos eivät niitä aktiivisesti luekaan. Lisäksi tuo Hannibal -kirja kiehtoo. Leffat on tullut joskus katsottua, mutta kirjaa en ole koskaan lukenut. Löytyipä lukuvalokin ja teline sille samasta roskisesta, omasta mielestäni ihan kivannäköinen yhdistelmä.

Pimeitä syysiltoja odotellessa :3

3 kommenttia:

 1. Melkein itkettää, kun noita paketteja pitää pistää tahallaan paskaksi ettei kukaan vahingossakaan saisi ruokaa.

  VastaaPoista
 2. Ite olen ollut kaupassa töissä, ja ohjeistus oli että paketit rikotaan kun viedään roskiin. Kaupaltahan se on pois jos ihmiset ei osta sitä vaan ottaa ilmaseksi. Oon kyllä vahvasti sitä mieltä että dyykkaus on hyvä juttu ja on ihan perseestä kuinka paljon vielä aivan syömäkelposta ruokaa heitetään roskiin koska ollaan niin uskollisia niille hiton päiväyksille ja muille pykälille. Tsemppiä ja onnistuneita dyykkaushetkiä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ymmärrän tosiaan kauppojen tarkoitusperän siinä pakettien rikkomisessa; raha. Mutta ei se sitä muuta etteikö se olisi
   a) järjetöntä tuhlausta
   b) vittumaista
   mutta kapitalistimaailma, minkäs teet.

   Poista