perjantai 19. lokakuuta 2012

Lasagne!

Eilinen dyykkausreissu tuotti paljon iloa. En ole, syystä tai toisesta, syönyt todella pitkään aikaan lasagnea, niin hyvää ruokaa kuin se onkin. Vaan nyt sitä on helposti parin päivän tarpeisiin asti! Onneksi en omista erästä tiettyä oranssia kissaa, muuten minulle ei jäisi mitään. (HEH HEH)

Pähkinäsekoituspusseja löytyi viisi kappaletta, mutta koska itse en ole pähkinöiden suurin fani ja eräs kaverini saa niistä paljon enemmän nautintoa, heitin hänelle pusseista kolme. Järkyttävää, että tuollainen pienehkö pussi pähkinöitä voi maksaa 5 euroa! Ei ihme ettei välttämättä kaikki mene kaupaksi.

Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~17,5€


Nyt lähden ansaittuun viikonlopun viettoon vähän kauemmas kotipaikkakunnaltani, eli voisi käydä mahdollisesti (eli siis ihan jos vaan jaksan) käydä tsekkailemassa vieraan kaupungin spotteja.

Hyvät viikonloput kaikille lukijoille!2 kommenttia:

 1. Lasagnea. Nam.

  Löysin viimeviikolla lasagnelevyjä paketillisen. Voisi tehdä. Omatekemä kun kuitenkin on aina ostettua parempaa.

  Makkarakeitto suunitelmissa, riippuu mitä löytyy tänään roskiksesta.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  opiskelen journalismia Dublinissa ja valmistelen koulua varten radio-ohjelmaa dyykkauksesta ja freeganismista. Etsin haastateltavaksi ihmisiä, jotka dyykkaavat säännöllisesti.
  Jos haluaisit haastateltavaksi ohjelmaan (puhelinhaastattelu englanniksi marraskuun aikana) tai vastata muutamiin kysymyksiin aiheesta, ottaisitko yhteyttä: d12122983 (a) mydit . ie

  Yst.terv. Miina

  VastaaPoista