tiistai 9. lokakuuta 2012

Hiilihydraatti OD

Tuli ryhdistäydyttyä taas ja lähdettyä dyykkaamaan, vaikka viimeisen kahden viikon aikana olenkin joutunut törmäämään alle muodostuvaan näkymään aivan liian usein.

Tänäänkin olisi ollut tarjolla yli 6 pakettia kanaa, mutta kaikki avattuina ja leviteltyinä. Yhteisarvo: ihan liikaa.

Eli samanlainen näky kohtasi tänäänkin vakiodyykkauspaikan roskiksilla. En voi oikeasti käsittää tätä hommaa. Tuntuu pahalta. Kuitenkin, uuden pyörän (jee!) siivittämänä tuli sitten poljettua vähän kauemmas, parempien saaliiden toivossa.

Vaikka ulkona satoikin vähän ja oli todella pimeä pyörällä, ei ärsyyntynyt tai harmistunut fiilis päässyt valtaamaan. Minulle tuli enemmänkin maaginen olo kuuloaistin täyttävästä musiikista, kasvoille tippuvista vesipisaroista ja raikkaasta syysilmasta joka valtasi keuhkot. Ja se pimeys. Jokin siinäkin niin ihanalla tavalla kiehtoo.
Niin ja tietty se fiilis kun ajat ekoja kertoja uudella pyörällä pitkän pyörättömän kauden jälkeen.

Ja hyvää, maagista oloa ei olisikaan mikään muu voinut tällaisessa yhteydessä paremmin boostata kuin kaupan roskis täynnä aarteita!

Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~24€


Pullapitkoja ja leipää löytyi sen verran tuhti määrä, että kyllä näillä yhdet hiilariöverit vetää. Ja vielä, rieskan suuri ystävä kun olen, niin noiden kolmen pussillisen leipäin aatelia löytäminen oli omalla kohdallani kuin Graalin maljan ylöskaivaminen Heroes of Might and Magic III:a pelatessa. Sillä hetkellä maailman paras tunne.

Toivottavasti ensi kerralla löytyisi jo sitä avaamattomassa paketissa olevaa lihaa!
Ja jälkimainintana vielä, Sonera sai netin toimimaan, ei tarvitse enää mustamaalata kyseista paskafirmaa :3

12 kommenttia:

 1. Tänään taas roskiksille illalla töistä päästyä.
  Hoksasin vasta hakea eri kauppaketjujen sivuilta paikkakuntani kauppojen osoitteet. Sen avulla pikainen arvio googlen streetviewin avulla. Muutama uusi kohde siis tänään luvassa.
  Viimeksi olisi lidlin roskiksessa ollut ainakin kymmenen pakettia kanankoipia. Harmillisesti oli pari päivää ehtinyt muhia sisätiloissa kun oli jo mennyt pari päivää yli viimeisen käyttöpäivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsella kaupoissa että milloin mitkäkin erät menevät vanhoiksi, niin osaa vähän ajoittaa dyykkausreissuja :3

   Poista
 2. Kuinka helposti onnistuu poimia ruokia roskiksesta että ei jää kiinni?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene illemmalla roskiksille. Itse useamman kerran käynyt eikä koskaan kukaan ole nähnyt minua. Tai jos on nähnyt niin ei ainakaan ole välittänyt.

   Perkuleen jätepuristimet. Ja perkuleen vanhat googlestreetview-kuvat. Antoivat toivoa uusista roskiksista.
   Mutta tulipa paketti meetvurstia, lihapiirakoita, maksamakkaraa, suklaapatukka, sipsiä ja pari paprikaa.
   Kirjoitettuna kuulostaa paljon isommalta. Tyhjää oli, varmaankin tänään roskikset tyhjennetty.

   Poista
  2. Kiinni ei jää kun menee n. 20 minuuttia kaupan sulkemisajan jälkeen. Valvontakameroillehan jään aina itse, mutta ei sillä ole mitään merkitystä :3

   Poista
 3. Vituttaa nuo ihan vittuilluksi viilletyt lihapaketit. Kyllä sen ymmärtäisi jos paketit tyhjentää ja lajittelee lihat bioon ja paketit energiaan, mutta tuo on vain vittuilua.

  Tänään taas töiden jälkeen. Jos vähän isompaa saalista, eilen kun oli selvästi roskikset tyhjennetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vittuiluapa hyvinkin, mutta samalla myös kaupan tapa saada asiakkaita kun dyykkaamalla ei saakaan kaikkia tarpeita. Osta osta osta! terveisin kapitalistiyhteiskunta.

   Poista
 4. Pitää lähteä blogisi innoittamana dyykkaamassa, ainakin jos kaveri lähtee mukaan. Tästä pienestä kylästä en tiedä, heitetäänkö täällä roskikseen ruokaa. S-market ei tule kysymykseenkään koska kontti-tyyliset roskikset ja halliovien takana. K-marke ja Siwa voisi toimia. No, viimestään silloin kun muuttaa omaan kämppään :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dyykkausmäärät voi tosiaan riippua vähän siitä että onko pieni kylä vai iso kaupunki. Kaupungissa on paljon hankalampi arvioida paljonko mitäkin menee, niin enempi lentää roskiin. Ilmoittelethan miten kävi ja mitä löytyi :3

   Ja jee, uusi dyykkaaja!

   Poista
  2. Onhan sitä Pasi Viherahon videoiden innoittamana joskus katsottu randomisti joihinkin roskiksiin, kerran metallinkierrätyksestä löytyi n.20€ edestä tölkkejä! \o/

   Poista
  3. Huhhuh, heittääkö jotkut ihan pantillisia tölkkejä menemään? Kiitos tosin vinkistä, pitää käydä läpi nuitakin jatkossa :3

   Poista
  4. Voi olla että se oli paikallisen "juopon" syytä. Onneksi on olemassa pullonkerääjiä jotka kaivavat roskiksia vaikka ihmisiä on vieressä, säästetään luontoa ;)

   Poista