perjantai 26. lokakuuta 2012

Syysflunssa ja kymppitonni

En ole oikein jaksanut käydä dyykkaamassa, enkä myöskään kirjoitella blogiin mitään. Syynä ihan tämä perus syksyinen tekosyy kaikelle kun ei jaksa jotain tehdä, eli flunssa. Kuumetta ei onneksi ole käynyt kuin ihan vähän kolmenkymmenenseitsemän yläpuolella, mutta kurkkukipu ja nuhanenäisyys ovatkin mielestäni niitä enemmän vittumaisia oireita.

Tänään piti silti jaksaa vääntäytyä kirjoittamaan. Nimittäin reilu pari tuntia sitten paukkui
10 000 kävijän raja!

Tosi hieno fiilis ihan vain sen takia, että blogi lähti käyntiin ihan satunnaisesta ideasta >noin kolmelta aamuyöllä ja seuraavana päivänä olikin jo ensimmäinen bloggaus tehtynä. Ei ollut minkäänlaisia odotuksia tai suunnitelmia siitä, että blogilla olisi koskaan enemmän kuin kolme satunnaista lukijaa. Tulee kyllä vähän paha mieli, kun en ole panostanut blogini ulkoasuun oikeastaan yhtään, vaikka kävijöitäkin on näin paljon. Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja väsätä nyt aluksi ainakin joku hienompi logo tänne :3
Joka tapauksessa:

Kiitos teille!

Päivitelläkseni dyykkauskuulumisiani, on minulla kuitenkin jotain lisättävää tänne. Muutama päivä sitten (ennen lumien tuloa, onneksi) taloyhtiömme pihalla oli taas tuotu se tuttu kontti, jonne ihmiset voivat heitellä heille turhiksi käyneitä esineitään. No, toisen roska on taas toisen aarre, ja mukaan tarttui seuraavaa:


Ihan kivan näköinen lipasto/pieni laatikosto esimerkiksi juurikin modeemille ja mainoksille ja muille lehdille eteiseen. Harmi, että vain alimmassa laatikossa on nuppi paikallaan, muuten ihan komea poisheitetyksi.
Kiva matto sopivasti parvekkeelle, kun ei ole vieläkään tullut hankittua sinne mitään lautoja tai parvekemattoa. Ehkä vähän myöhäinen ajankohta tämän löytymiselle, kun lumetkin tulivat jo, mutta josko tuon ensi kesänä laittaa paikalleen. Tai sitten vain heti nyt ja ostaa kesällä sitten ne oikeat parvekealustat sinne.

Lisäksi tarkoituksenani oli jo aikoja sitten postata kuva tässä postauksessa näkyvästä pakastimesta kehittyneempi versio. Muuton yhteydessä kun saatiin parempi jääkaappi-pakastin kombinaatiokin :3

Tänne sentään mahtuu jotain oikeastikin!

Nyt painun taas viikonlopun viettoon, ja mahdollisesti koitan saada jo ensi viikon aikana uudistettua ulkoasua julki tälle blogilleni. Ja huomenna saatan jopa innostua käymään dyykkamassa, jos olot ja olosuhteet sen vain sallivat!

Loppuun vielä kuva joka liittyy :3

4 kommenttia:

 1. Hieno blogi sulla! Itse en dyykkailua harrasta mutta hauska lukea mitä sieltä löytyy ja kuinka paljon sulla säästyy rahaa! Vielä kun hommaisit pakastearkun niin johan sais ruokaa varastoitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava jos blogista on viihdettä myös niille jotka eivät dyykkaa.
   Pakastearkun hommaaminen olis kyllä tosi siisti juttu. Jättimäinen säiliö monen sadan edestä ilmaiseksi hankittua lihaa ja leipää ;__; tahtoisin vain.

   Poista
 2. Hienoa työtä taas kerran, hyvä että nyt on isompi pakastin :) Pitäskö sun ehdottaa että me lukijat lahjottaisimme vähän rahaa että saat pakastearkun? Ei varmaan mahdu sun kämppään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se siistiä saada pakastearkku vaikka ilmaseksi, mutta en rupea kerjäämään rahaa lukijoilta tässä vaiheessa :D suurin osa kuitenkin koostuu ilmeisesti opiskelijoista ja pienipalkkaisista, samanlaisista kuin minä. Onhan niitä elämäntapadyykkareitakin jotka dyykkaa vaikka rahaa olis. Ehkä pitää joskus lyödä joku keräys pystyyn, ei tosin millään aikarajalla :3
   Ja mahtuu kämppään, neliöitä täällä on kuitenkin yli 60! :D

   Poista