torstai 11. lokakuuta 2012

Pakkotoistoja

Tsekkailin tässä eilen pitkästä aikaa blogiin kohdistuvia liikenteen lähteitä, ja yhtenä suurimmista lähteistä parina viime päivänä oli ollut, kumma kyllä, kuntosaliurheilijoiden suosima pakkotoisto.com.

Blogini oli linkitetty ketjuun, jossa aloituspostaaja oli hieman raasu ja mennyt elämään yli varojensa. Joku suositteli hänelle roskiksilla käyntiä ja liitti yhteyteen blogini. Kiitos sinulle, näinhän ne mahdollisesti dyykkauksesta kiinnostuneet löytävät blogini :3

Viime iltana sitten tuli taas käväisty roskiksilla, ja kuin jonkin yliluonnollisen voiman iskusta sieltä piti tietenkin löytyä pakkotoiston 'asiakkaitakin' kiinnostavia tuotteita!
Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~70€

En ole aivan varma noiden geelijuomien arvosta, mutta arvioin niiden maksavan n. 1,5€ kappaleelta, ja tuntuu että sekin on alakanttiin, sillä kaikkia urheiluenergiatuotteet yms. ovat yleisesti todella kalliita. Esimerkiksi nuo patukat. Pakettiin oli jätetty oikein hintalappu kiinni. Kappaleelta 2,35€! Niin on hinnoissaan nämä urheilutuotteet.

Löytyipä lisäksi muutakin erikoista. Nimittäin partahöyläpaketti, joista yhdestä höylästä oli terä lähtenyt irti. Rikkinäisen heitimme pois, ja tadaa, vielä oli jäljellä 4 täysin ehjää höylää!
Arvo kaupan hyllyllä: ~6€


Ja tuotakaan ei voinut jostain syystä myydä esimerkiksi -50%, tai jopa -70% hintaan? Ei, ei tietenkään, kukapa sellaista nyt tahtoisi ostaa.

Lisäksi löytyi pientä syötävää, jopa jotain laihdutuspastaa. Hyvää vastapainoa jatkuvalle pulla&leipälöydöille. Lisäksi mustikkakeitto on todella hyvää :3
Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~23€

9 kommenttia:

 1. Tulin vain mainitsemaan että dyykkarit.netin seuraaja on aloittanut toimintansa

  http://dyykkarit.tk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos infosta!
   Lisää seuraavaan blogiin lisämainintana jos joku sattuisi olemaan kiinnostunut :3

   Poista
  2. Juuh elikkäs teidän foorumille ei voi rekisteröityä. Kannattaisi ehkä korjata asia jos tahdotte joskus sinne muitakin kuin adminin+modet.

   Poista
  3. Hommat ilmeisestikin korjattu. Oli vasta tuolloin avattu.
   Kokeiles nyt uudestaan

   Poista
  4. Nyt on ongelma korjattu. Ollut niin kiireitä ettei ole ehtinyt oikein keskittyä ylläpitoon, niin en ollut huomannut.

   Terveisin Dyykkarit.Tk Admin

   Poista
 2. Itsekin bongasin tämän blogin pakkiksen kautta :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees! :3
   Liity vielä lukijoihin jos tuntuu kiintoisalta luettavalta.

   Poista
 3. bonkjasin tän ylilaudalta sattumalta, rispektii miljoonasti jäbälle!

  VastaaPoista