sunnuntai 30. syyskuuta 2012

RUOKAA NÄKYVISSÄ!

Ei tullut melkein pariin viikkoon kirjoitettua blogia, sillä kiitos Soneran erittäin toimivan ja ystävällisen laajakaistan, asiakaspalvelijoiden pätevyyden sekä korjausmiesten ripeyden, olen joutunut olemaan lähes jatkuvasti ilman nettiä kotonani. Ja työpaikalla ei blogia paljon jouda päivitellä. Voiko näillä perusteilla jo vaatia kuukauden nettimaksun hyvitystä?

Joka tapauksessa, netin olemattomuus ei dyykkaamista ole kuitenkaan sulkenut pois, ja reilusti yli viimeisen viikon olen elellyt ihan vain maitotuotteita&makaroonia kaupasta ostamalla. Kaikki muu on ollut ilmaista :3

En muista, että olisin ennen näin lihaisaa, mutta samalla näin monipuolista saalista saanut noukittua.
Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~37€
Valkosipulipatonkia, karjalanpiirakoita, juustosämpylöitä, gaaaaaaaahhh! Erittäin maistuvaa ja loistavaa väli- tai oikeastaan ihan mitä tahansa palaa ja niin pitkäksi aikaa. Vaikka löydöt puolittikin kaverin kanssa, jäi itselleni silti ihan riittävästi syömistä.

Ja koska olen oikeastaan aika herkuttelija luonteeltani, niin pari iltaa sitten löydetyt setit tulivat ihan tarpeeseen makunystyröideni hyvinvointia ajatellen. Puolet herkuista ehti mennä jo ennen kuvaushetkeä, oli niin nälkä! Kaikki uunimakkarat ja puolet pekoneista lepäävät tällähetkellä jossakin, jossain muodossa, ei siitä sen enempää.
Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~9€


Munia löytyy jääkaapin uumenista, ja pakastimessa näyttäisi olevan vielä paahtoleipääkin, eli voisin siis vielä parina tulevana aamuna kokata itselleni kunnon (ilman papuja, pyh) englantilaista aamupalaa! Jos vain pääsisi edes joskus ylös tarpeeksi ajoissa.

Nyt, netin satunnaisen toimivuuden johdosta taidan viettää aikaani muuhunkin kuin bloggaamiseen, eli kaikkeen mahdollisimman tyhjänpäiväiseen selailuun ja pelaamiseen. Ja huomenna taas soittoa Soneralle...
Ehkä vihdoin tällä viikolla saisivat netin toimimaan ongelmitta.

Ehkä.

7 kommenttia:

 1. Sinuna ottaisin tosta netistä yhteyttä kuluttajansuojaan. On meinaan aika perseestä tuommoinen.

  Sitten itse aiheeseen, ikävältä puolelta näissä dyykkauslöydöissä tuntuu vähän se, että suurin osa safkoista on eineksiä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aloin jo ottamaan ylöskin noita huonoja testituloksia että voin todistaa että netti on ollut ihan yhtä paskaa, mutta sitten tulikin korjaaja käymään ja everything is fine now :)

   Poista
 2. Kuuluuhan sitä jotakin. Olenkin jo odotellut.
  Tänään vakiolidlin lisäksi pari supermarkettia tarkastukseen joiden roskisten huomasin olevan tarjolla lenkillä käydessä.
  Tulokset ylilaudalle siinä illemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittanutkaan tuloksia. Sen verran mitättömät. Muutama paketti leipää uudeksi kohteeksi löytämästäni supermarketista.
   Ihan järjetön kasa leipää.
   Toisen lidlinkin huomasin. Sinne pääsee helposti.
   Neljä pakettia leipää, muutama irtoleipä ja pulla. Tomaattirasia ja hunajameloni.

   Tahtoo enemmän. Todennäköisesti olivat tänään tyhjentäneet roskikset. Sen verran tyhjää oli.

   Poista
  2. Jos kerta postailet saaliitasi, niin liity samantien kollaasikeräykseen! On jo muutama pari kuvaa tullut, eli aika vähän. Tarvii tuhottomasti lisää matskua jos aiotaan saada varteenotettava kollaasi tehtyä :)

   Poista
 3. Toivottavasti kuitenkin jonkun verran kirjoittelet tännekkin vielä, kun tämä on ollut varsin mukava/mielenkiintoinen blogi lueskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kirjoittelen, jatkossa toivottavasti taas ahkerammin :) Soneran korjaus-setä kävi fiksailemassa vihdoin tuon netin, eli nyt pitäisi toimia. Ainakin on jo 24h toiminut virheettä!

   Poista