keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Käyttötavaraa

Lihaton kausi on ilmeisesti alkamassa. Toisessa, vähän kauempana kotoani sijaitsevassa, niin sanotusti varmassa dyykkauspaikassa on otettu "vihdoin" käyttöön tämä lihapakkausten aukirepiminen.

No, leipää sentään löytyy yhä. Ja muroja! Nimittäin eilisellä kauppareissulla tuli todettua että Kelloggsin ikisuosikit riksrakspoks-murot ovat menettäneet suosionsa. Ainakin valintalossa.

Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~8,5€
Ylläolevia pakkauksia kun oli yhdestä roskiksesta noin puolet täynnä. Reilusti yli 20 laatikkoa oli lentänyt pois. Kelpaa minulle, murot ovat hyvä aamupala.
Ja Pandan suklaarusinat, nam!

Lisäksi tuli löydettyä jotain vihreääkin, nimittäin itsekasvatettavia ruukkupersiljoita. Kaipa ne mausteena menee, ja on jotain vihreää sävyä keittiön ulkonäössäkin. Kuivatut hedelmät olivat menossa vanhaksi vasta ensi kuussa, mutta pois ne oli silti heitetty. Nopeasti katsottuna en löytänyt niistä mitään poikkeavaa, eli taitaa tulla tänään leffaillan merkeissä niitä napsittua :3
Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~13€
Pari iltaa aikaisemmin tuli tosiaan käytyä taas kaverin kanssa vähän kauempana ajelemassa, ja silloin ei jostain syystä oikein ruokapuolta onnistanut, mutta muuten oli kyllä aivan hyvä ilta.

Kahden vuoden (4/2014) päästä vanhaksi menevää kissanruokaa, hieman rispaantuneet, täysin kunnostettavissa olevat kehykset, pari tyylikästä peltirasiaa...


Ja SodaStream -limukkakone!


Harvemmin löytää näin käypää käyttötavaraa. Kamojen arvoista en pahemmin tiedä, mutta kissanruoat menee kissanomistajakaverille, ja limukkakone kuskille kiitoksena. Lopuille löytyy jotain käyttöä kyllä itsellä.

Muistakaahan dyykkausihmiset osallistua kuvakeräykseen täällä :3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. aww dyykkaava nyymi :3 tahtoisin vain baijjada

   Poista
  2. Jösses, Sodastream kone?!

   Onni potkaisi sinua ja kunnolla!

   Poista
  3. No joo, tai kaveria kun sille se menee :)

   Poista
 2. Hyviä saaliita sulla ;) Meidän lähistöllä kaikki roskikset on lukkojen takana tai jopa itse lukittuja (siis kauppojen & ostarin).

  Sen sijaan talon roskiksesta on tullut kannettua vaatetta, luettavaa, käyttötavaraa, huonekaluja, mattoja jne. Ei tajua, miksi ihmiset heittävät pois :o

  EN vielä vähemmän tajua tuota kauppojen toimintaa! Silloin kun niihin vielä jotenkin pääsi (pari-kolme vuotta sitten) sana kulki nopeasti ja saalista jaettiin kaikkien kesken. Yhden kaupan aamuvuoron tätsy jopa jätti poistotavarat "hetkeksi" lastauslaiturille kaupan avaamisen jälkeen - aina siististi ja siististi kaikki siitä aina katosi.

  Aikanaan myös tehtaat tietyissä paikoissa heittivät paljon ruokaa pois, joka jäi ensin aina lastauslaiturille käytettäväksi.

  Tuntuu, että ajat ovat menneet kireämmiksi!

  Lykkyä vaan - itse en pysty edes kiipeämään, joten luotan vain kotiroskiksen muuhun tarjontaan (ikävä kyllä) :)

  VastaaPoista