keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Viihdettä, viihdettä

Perjantaina tuli pidettyä taukoa bloggaamisesta, mutta ei dyykkaamisesta.
Viikonlopun varjolla vaan en jaksanut jäädä kirjoittamaan blogia dyykkausreissun jälkeen, vaan menin omia menojani. Ajattelin säästää sen illan löydöt liitteeksi seuraavaan bloggaukseen, joka viivästyi nyt sitten tähän myöhäiseen tiistaiyöhön. Ja aamulla olisi aikaisin töitä...

No, kai sitä nyt aina yhden jutun kirjoittaa.

    Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~12€
En ole koskaan ennen dyykannut hedelmiä, mutta nuo viinirypäleet, joita oli kaksi rasiallista, näyttivät vielä niin herkullisilta että ne oli kyllä pakko ottaa mukaan. Maussa ei ollut mitään valittamista! Täytyy ottaa siis uudelleenkin mikäli tulee vastaan.
Uunilenkkiäkin tuli viikonloppuna syötyä. :3

Siitä voidaankin siirtyä sitten nykyhetkeen, tiistaihin.

Tänään tuli käytyä kaverin kyydillä vähän kauempana dyykkaamassa, mikä oli erittäin hyvä päätös, sillä vakiovalintataloni tuotti (taas) pettymyksen. Tällä kertaa ei tosin aukaistujen lihatuotteiden muodossa, vaan ihan vain siksi kun juuri mitään ei ollut heitetty pois. Kai ne tätit on alkaneet syödä itse niitä poisheitettäviä elintarvikkeita ettei mulle varmasti jäisi mitään. Onneksi ilta olikin muuten sitten ihan antoisa.

Kiersimme kaverini kanssa suurin piirtein neljä eri kauppaa läpi, joista harmittavasti vain yhdessä tärppäsi. Mutta siellä sitten kala söikin hyvin.

     Yhteisarvo kaupan hyllyllä: ~33€

Jotakuta, ellei useampaakin, saattaa heti alkajaisiksi arveluttaa mitä tuossa pussissa on. No se on täynnä munkkeja!
Pettymyksenä niissä ei tosin ole hillotäytettä. Munkit ei ole hyviä ilman hillotäytettä. Tai oikeastaan mikä tahansa täyte kelpaisi. Mutta niissä ei ole sitä. Hyi.

Ruisleipää löytyi iloisuudekseni tosi paljon, sillä Vaasan ruispalat on oikeasti suosikkileipäni. Pettymyksen aiheutti kuitenkin taas liha, se kun loisti jälleen kerran poissaolollaan. Yhdessä roskiksessa sitä olisi ollut eilen poisheitettynä, mutta kokonaisen vuorokauden roskiksessa pötkötelleet mikropizzat ja lihapihvit eivät hirveästi houkutelleet.

Viihdejuttuihin

Kuka muistaa vielä kun löysin taloyhtiön roskakatoksesta jotain satunnaisia akkareita, kirjan, ja jotain pientä sälää? No, kaverini kävi viikonloppuna samassa paikassa penkomassa, ja tuli luokseni pelkkien akkareiden ja muiden sarjakuvien (Harald, Asterix & Obelix, Kippari Kalle) lisäksi mukanaan katoksesta löytyneen värinäytöllisen, alkuperäispakkauksessaan olevan Nokialaisen, toimivien jouluvalojen ja maljakon kanssa. Kaikkea ne ihmiset pois heittää! Toisen roska ilmeisesti on tosi usein toisen aarre. Kuvaa löydöistä ei valitettavasti ole. Uskoo sitten kuka uskoo vaikkei todisteita löydykään.

Ja palatakseni samaan aarreaittaan; kun olin tänään lähdössä dyykkausreissulleni, kävin ensin viemässä roskat tähän kyseiseen paikkaan. Ja kas kummaa, taaskaan ei ollut turha reissu. Joku jalomielinen ihminen oli jättänyt nätissä valintatalon muovipussissa sinne läjän viihdettä!


VeeHooÄssien toiminnasta minulla ei ole vielä tietoa, mutta esimerkiksi tuo X-Men Trilogy -DVD-setti oli ainakin pikaisesti testattuna toimiva. Samoin CD-levyt. Pitää ilmeisesti kaivaa jostakin esiin VHS-kasetteja pyörittävä asema ja pitää nostalgiaa pursuava leffailta tässä pimenevän syksyn saatossa. Scarface ekana!

Ja nyt nukkumaan!

8 kommenttia:

 1. Uu, löytyi vieläpä erittäin hyvää viihdettä, The Rock! Mitä noissa rieska- ja ruisleipäpakettien välisissä pahvi(?)bokseissa on? Jotain keksejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä on viisi pakettia jotain Boströmin suklaasilmäkeksejä. Maistuu :3

   Poista
 2. Hyvältä näyttää.
  Kerroin jossain välissä uuden kämppäni lähellä olevasta valintatalosta joka näyttäisi hyvältä googlestreetviewin perusteella.
  Kuvan ottohetkellä näytti hyvältä. Nykyään roskikset on ovien takana.
  Mutta tänään ajelin hieman ympäri kaupunkia, ainakin kaksi lidliä löytyi joiden roskiksille pääsee kun vain ryömii aidan ali.
  Illalla sinne, myös parit muut paikat olisi tarkoitus vilkaista, ehkäpä yksi irrallinen hesburgerikin jos jotain löytyisi.
  Polkupyörä pitäisi jostain dyykata, toistaiseksi maailmanpelastaminen on pakko suorittaa autolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa itseäkin lähellä joku lidli, kun ne kuulemma heittävät tosi usein paljon kaikkea elintarvikkeista käyttötavaroihin pois.
   Heseissä kannattaa aina just heti sulkemisajan jälkeen käydä tsekkaamassa, siellä on oikeasti ihan lämpimät ja jättimäiset mätöt yleensä tarjolla :3

   Poista
 3. Lidlin roskikset on yleensä katoksessa lukittujen ovien takana. Ovien tai katoksen seinämän ali kuitenkin pääsee melko helposti... Saalis on kuulemma ollut oikein hyvä. Itse en dyykkaa, mutta mielenkiinnolla seuraan tätä "harrastusta".:)
  http://www.youtube.com/watch?v=VIlRXqxenUM&feature=youtube_gdata_player

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Molemmat tarkastamani lidlit olivat tällaisia. Sopivasti vielä suht isokokoisia ja kaupunkialueella.
   Onneksi nyt sataa kaatamalla niin ei välttämättä kaupantädit vaivaudu tuhoamaan paketteja. Eikä ole pahemmin ohikulkijoitakaan ihmettelemässä.

   Onneksi olen hoikka joten ryömiminen ei tuota ongelmia.

   Poista
  2. Kannattaa kokeilla dyykkaamista vaikka ihan huvin vuoksi vain. Ja vaikkei sitten olisikaan se "oma juttu", niin tulipahan kokeiltua :)

   Poista
 4. Vaikka en itse dyykkaakkaan nii hyvähän se vaan on että tulee käytettyä mahdollisimman paljon ruuista mitkä ei oo menneet kaupaksi

  VastaaPoista