lauantai 15. syyskuuta 2012

Kollaasikeräys

Onko blogini innoittanut sinua dyykkaamaan?

Tuottiko reissusi tulosta?

Onko sinulla kamera?

Jos vastasit kaikkiin kolmeen kysymykseen kyllä, ja haluaisit osallistua kuvakollaasiin jonka julkaisu sijoittuu jonnekin tulevaisuuteen, voit tehdä sen. Ja vaikka olisit dyykannut jo ennen blogiani ja sattumoisin ottanut saaliistasi kuvia, se on ihan käypää tavaraa tähän projektiin.

Ota kuva, kirjoita pieni selvitys tapahtumista ja löydöistä. Lisää vielä halutessasi nimimerkkisi ja lähetä koko paketti osoitteeseen roskaruokailija@luukku.com.
Niin sanottua osallistumisaikaa ei ole, sillä kuvakeräys jatkuu siihen asti että kuvia on jonkinlaista kollaasia ja blogimerkintää varten tarpeeksi.


Alamerkintänä vielä mainittakoon, että nyt voit arvioida bloggausteni mielenkiintoisuuden alhaalle ilmestyneiden painikkeiden avulla. Näin autatte minua kehittymään ja suhtautumaan kirjoittamiseeni kriittisemmin.

Mukavaa syksyistä lauantaita lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Toinen dyykkausreissu takana. Ajattelin että jos sunnuntaina olisi parempi tuuri. Mutta ei.
  Edellisellä kierroksella kaiken tarjonnut lidl tarjosi taas leipää. Jota menin ottamaan.
  Olin jo kassiin jonkinverran ottant leipää. En kuitenkaan paljoa. Muutakaan ei löytynyt joten lähdin pois.
  Matkalla päätin popsia yhden pullan kassistani.
  Yäk. Maistui ihan roskikselle. Oli varmaankin jo perjantaista asti seissyt roskiksessa. En minä tiedä miten usein lidlissä hoidetaan leipomukset. On se mahdollista että sunnuntaisin leipovat myös, ja heittävät myymättömät roskikseen. Tokihan lidli meni kiinni 18.00 ja oma kierrokseni sijoittui ajalle 2100.
  Roskiksen haju ehtinee tarttua tuossa ajassa, ellei sitten ollut jo pari päivää vanhoja.
  Vituttaa kun ei muuta tullut ja edelleen on hieman vaikeaa näkyvästi kaivella. Harmillisesti liiketunnistin räpsäisee valot päälle kun lähestyy tätä roskakatosta.
  Toisen lidlin liiketunnistin on onneksi ystävällisempi. Sieltä kun vielä saisi jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata masentua jos ei mitään löydä, kun kyllä JOSKUS kuitenkin löytää, ja säästö ja löytö se on pienikin säästö&löytö :D
   ja ei liiketunnistimista kannata välittää :)

   Poista
 2. Mistä päin Oulua muka voi dyykata. kaikki kaupat joita mietin sopiviksi kohteiksi pitävät roskat lukkojen takana. Enkä ymmärrä miksi tuiran lidliä hypetetään ainakin kun viimeksi kävin se ainoa paikka mihin roskat ilmeisesti pistetään oli tyhjä ja olen nähnyt ainoastaan pahvia kyseisessä roskalavassa. Tarve olisi saada sapuskaa varsinkin näin kuun loppupuolella, mutta ongelma dyykkaamisen kanssa on oikean paikan läytäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuiran lidlissä oli ennen paljon enemmän löydettävää. Nyt vaikuttaa että siellä on joku remontti meneillään, monesti kuuluu porausta sisältä kun olen käynyt siellä takaoven läheisyydessä.
   Ja Oulussahan voi dyykata vaikka missä! Katso kunnolla :)

   Poista